Klicka på din flagga för rätt land och valuta!

 

 

Om Nybrotoffeln och våra träskor

 

Nybrotoffeln är ett familjeföretag som ägs och drivs av mig, Margit Kovacs. Jag har lång erfarenhet av läderhantverk och när möjligheten fanns att ta över Nybrotoffeln i mars 2013 gjorde jag det med stor glädje. Företaget finns i Orrefors. Som vår kund får du alltid bästa möjliga service, träskor och trätofflor av hög kvalitet.

Alla träskor tillverkas av oss på ett hantverksmässigt sätt av noga utvalda material. Genom vår Träskodesigner har du som kund en unik möjlighet att kombinera och välja fritt bland våra skobottnar, välja färg på läder på våra befintliga skomodeller. På det sättet kan du skapa dina alldeles unika  träskor, vårdskor eller träskosandaler, precis som du gillar dem. Ta gärna en titt i vårt Galleri och inspireras!

Vi vill hålla ett brett sortiment med modeller för vuxna och barn som passar de flesta tillfällen: till vardags, träskor med mjukt botten till arbetet, färglada sandaletter till sommaren eller varför inte bröllopet?

Inga fötter är för stora eller för små för oss! Vi strävar efter att kunna göra skor för alla fötter. Du har möjlighet att lämna meddelande till oss om dina unika behov under "Avancerad kassa".